Kaurāte un Sandis Valters kļūšot par vecākiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Kaut arī bulvārpresē virmoja runas, ka basketbolists Sandis Valters (32) un modele Elīza Kaurāte (25) vairs neesot kopā, žurnāls «Privātā Dzīve» pagājušajā nedēļā pārliecinājās par pretējo - abi esot pastaigājušies Rīgas centrā. Turklāt Elīzas auguma aprises esot liecinājušas, ka viņa esot mātes cerībās.

Kā vēsta «PDz», to, ka mīla nav zudusi, pagājušajā nedēļa apliecinājis arī Sanda žests. Viņš, piedaloties apgāda «Jumava» un a/s «Latvijas pasts» rīkotajā akcijā «Nosūti draugam grāmatu», sūtījis Kaurātei grāmatu «Mīla. Benjamiņa» un sanākušajiem esot sacījis, ka to nosūtīs savai draudzenei, kurai bieži nākoties palikt vienai.

Vienu reizi šī pāra sakarā jau bija runas par bērnu, kad Kaurāte niknuma lēkmē sociālajos tīklos lika manīt, ka gaidot Sanda bērnu. «Nekad nedomāju, ka cilvēks var tā mainīties un būt tik ļauns... Pēc tam, kad katru dienu dienu skandināja - kad man būs dēliņš. Un kad es esmu stāvoklī, izturas kā pret pēdējo, tusējas pie meitenēm, kas braukā uz Emirātiem, un es sēžu mājās!». Vēlāk Elīza atklājusi, ka histērijā gribējusi ieriebt Sandim, bet nu viss esot kārtībā un tādi bērnišķīgie gājieni vairs neatkārtošoties.

«PDz» vēsta, ka 21. novembrī Kaurāte tviterī paziņojusi, ka ir 19. grūtniecības nedēļā. Un pie viņas «draugiem.lv» profila atkal vīdējis uzraksts «mommy».

Sandis Valters ar Kaurāti iepazinies pirms aptuveni 3 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu