IeVP pabeigusi dienesta pārbaudi par meitenītes izvarošanā vainotā vīrieša pašnāvību

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Ieslodzījuma vietu pārvalde (IeVP) pabeigusi dienesta pārbaudi par divus gadus vecās meitenītes izvarošanā vainotā vīrieša pašnāvību, taču pārbaudes rezultātus neatklāj.

IeVP aģentūrai BNS teica, ka plašāki komentāri netiks sniegti, jo pārbaude ietilpst iepriekš sāktajā kriminālprocesā.

Pašā bērna izvarošanas lietā izmeklēšana joprojām notiek, un plašāki komentāri pagaidām netiks sniegti, aģentūrai BNS apliecināja arī Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs («Vienotība») iepriekš veltīja kritiku cietuma administrācijai par divus gadus vecas meitenītes izvarošanā vainotā vīrieša pašnāvības pieļaušanu.

Jau ziņots, ka Centrālcietumā nesen pakārās 1963.gadā dzimušais vīrietis, kuru vainoja nepilnus trīs gadus vecās meitenītes izvarošanā. Ieslodzījuma vietu pārvalde ierosinājusi dienesta pārbaudi, sākts arī kriminālprocess.

Bez vīrieša, kurš bija cietušā bērna mātes patēvs, bija aizturēts arī 1983.gadā dzimušais bērna mātes brālis. Vecākajam tiesa piemēroja apcietinājumu, taču otram vīrietim apcietinājums tika atteikts, viņam piemērota policijas uzraudzība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu