Pret Lindsiju Loanu uzsākta izmeklēšana par uzbrukumu rehabilitācijas centra darbiniecei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pret amerikāņu aktrisi Lindsiju Loenu, kuras daudzsološo karjeru sagrāva problēmas ar narkotikām, kā arī dažādi likumpārkāpumi, patlaban atkal tiek veikta izmeklēšana saistībā ar konfrontāciju rehabilitācijas centrā «Betty Ford Centre» Kalifornijas dienvidos, otrdien paziņoja varas iestādes.

Riversaidas šerifa vietniece Herlinda Valencuela atklāja, ka 12.decembra rītā policija saņēma izsaukumu uz klīniku un tika uzsākta izmeklēšana par miesas bojājumu nodarīšanu, kurā iesaistīta Loena un kāda vārdā neminēta klīnikas darbiniece.

Valencuela atklāja, ka upuris pieprasa krimināllietas ierosināšanu, taču izmeklēšana vēl nav pabeigta. Sīkāka informācija par šo incidentu sniegta netiek.

24 gadus vecā aktrise oktobrī labprātīgi devās uz rehabilitācijas klīniku Dienvidkalifornijā, jo viņas testi uz narkotisko vielu klātbūtni organismā uzrādīja pozitīvu rezultātu. Šie testi tika veikti saistībā ar 2007.gadā piespriesto nosacīto brīvības atņemšanu uz trīs gadiem, kas aktrisei tika piespriesta par agresīvu braukšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Šogad aktrise jau divas nedēļas pabijusi cietumā un trīs nedēļas citā rehabilitācijas centrā.
Kā vēsta interneta vietne «Tmz.com», upuris ir laborante, kurai bija jāveic tests, lai noteiktu alkohola klātbūtni Loenas izelpā. Sieviete «Tmz.com» pastāstīja, ka aktrise viņu pagrūdusi un pēc tam viņai no rokām izrāvusi telefonu. Testu veikt sievietei palūdza klīnikas drošības dienests, kad Loena kopā ar divām istabas biedrenēm atgriezās no kādas ballītes pēc klīnikas noteiktā laika.

Savukārt aktrises tēvs Maikls Loens interneta vietnei «x17online.com» apgalvo, ka viņa meita vēlu atgriezusies no friziera apmeklējuma un laborante bija sagrābusi viņas roku.

Loena jau ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Herbie: Fully Loaded» («Hērbijs: Pilnā aprīkojumā»). 

Loenas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri vien pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Apcietinājuma un ārstēšanās dēļ viņa pārtrauca filmēšanos savā jaunākajā projektā - drāmā «Inferno» par septiņdesmito gadu pornozvaigzni Lindu Lavleisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu