«Playboy» dibinātājs Hjū Hefners paziņojis par saderināšanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Vīriešu žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners, kurš bijis precējies jau divas reizes, atkal ir izlēmis saistīties laulību saitēm.

84 gadus vecais Hefners sestdien īso vētījumu sociālajā tīklā «Twitter» publicēja ierakstu, ka viņš piektdien saderinājies ar savu draudzeni, 24 gadus veco Kristalu Herisu.

Hefners, kurš dibināja «Playboy» 1953.gadā, šā gada martā izšķīrās no savas otrās sievas Kimberlijas Konredas, savukārt viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959.gadā.
Herisa bija žurnāla «Playboy» vāka modele 2009.gada decembra izdevumam.

Hefners, kurš visā pasaulē ir pazīstams ar iesauku Hefs, ir cīnījies par seksuālo brīvību un cilvēktiesībām, publicējis rakstus, kas apstrīd makartismu un Vjetnamas karu, kā arī iestājies par homoseksuālistiem un marihuānas legalizēšanu.

Pirmais izdevums ar Merilinas Monro attēlu uz vāka tapa Hefnera dzīvokļa virtuvē. Pārdošanā šis izdevums nonāca 1953.gada decembrī un tika pārdots 51 000 lielā tirāžā. Tas bija pietiekami, lai finansētu otro numuru un aizsāktu daudzu miljonu dolāru vērtas starptautiskas kompānijas rašanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu