Jūens Makgregors saņēmis nāves draudus dzejas formā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Skotu aktiera Jūena Makgregora dublieris tika atbrīvots no darba, kad atklājās, ka viņš sacerējis atbaidošu dzejoli par aktiera nāvi.

Filmas «The Impossible» uzņemšana tika apturēta, kad kinolentes producenti atrada Makgregora dubliera sacerētus, aktierim veltītus nāves draudus dzejas formā, vēsta tabloīds «The Sun».

«Mēs nevarējām izsaukt Taizemes policiju, jo vīrietis bija tikai uzrakstījis dzeju un maz ticams, ka viņi to saprastu. Tā vietā nebija nekādas konfrontācijas. Aktierim tika pateikts, ka viņš nedēļu nebūs nepieciešams un viņš tiks pasaukts, kad būs pienācis laiks. Viņš netika izsaukts. Producenti izlēma, ka viņš rada nopietnu risku,» pavēstīja filmēšanas komandas pārstāvis.

Taizemē dzīvojošais amerikāņu dublieris Makgregoru filmēšanas laukumā saticis nebija, taču viņam tika atļauts izmantot aktiera treileri.

Kinolenti, kurā piedalās arī austrāliešu aktrise Naomi Vatsa un brits Toms Holands, režisējis spāņu režisors Huans Antonio Bajona.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu