Amerikāņiem vislabākā kaimiņiene šķiet Sandra Buloka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

2011.gadā amerikāņi vislabprātāk dzīvotu blakus mājā ASV kinozvaigznei Sandrai Bulokai, savukārt televīzijas kanāla MTV realitātes šova «Jersey Shore» dalībnieki tika atzīti par visnevēlamākajiem kaimiņiem, liecina otrdien publicēts pētījums.

Amerikas iedzīvotāju vidū jaukās kaimiņu meitenes tēlu ieguvusī Buloka saņēma vairāk kā ceturtdaļu balsu nekustamā īpašuma interneta vietnes «Zillow.com» ikgadējā pētījumā par visvēlamāko slavenību kaimiņos.

Pēc aktrises otrajā vietā ierindojās ASV iepriekšējo prezidenta vēlēšanu republikāņu viceprezidenta amata kandidāte Sāra Peilina. Iespēja sastapt politiķi kaimiņos varētu pavērties ASV Arizonas štata iedzīvotājiem, jo pirmdien presē parādījās informācija, ka politiķes meita Bristole Peilina ir iegādājusies īpašumu šajā štatā.

ASV prezidents Baraks Obama ar sievu Mišelu un meitām Meiliju un Sašu kopš pagājušā gada noslīdējuši par trīs vietām un šogad topā ieņem ceturto vietu. Baltā nama ģimeni apsteigusi un trešajā vietā iebalsota televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa ar savu sievu amerikāņu aktrisi Poršu de Rossi, savukārt topa piecinieku noslēdz televīzijas raidījumu vadītājs Konans O'Braiens.

Savukārt ekstravertie televīzijas šova «Jersey Shore» dalībnieki, kuri nodrošināja raidījumam iespaidīgus reitingus un ieguva cienītājus visā pasaulē ar savu trakulīgo uzvedību, tika atzīti par 2010.gada sliktākajiem kaimiņiem, aiz kuriem otrajā vietā ierindojās Obamu ģimene, savukārt trešajā vietā palika Peilina.

Nevēlamāko kaimiņu topa ceturtajā vietā ierindojās amerikāņu reperis Kenje Vests, savukārt piekto vietu ieņēma skandalozais Holivudas aktieris Mels Gibsons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu