Roberto atkal piedalīsies «Eirovīzijā» un pārstāvēs dzimteni?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

2. janvārī dziedātājs Roberto Meloni viesojies Itālijas trešajā lielākajā televīzijas kanālā «RAI Tre», kuru vidēji vēro 2,4 miljoni skatītāju, saistībā ar iespējamo piedalīšanos «Eirovīzijā», vēsta «vipi.lv».

Itālija nolēmusi šogad atkal piedalīties «Eirovīzijā». Lai noteiktu valsts pārstāvi dziesmu konkursā, atšķirībā no Latvijas, nenotikšot nacionālā atlase, bet gan kompetenta žūrija izlemšot, kurš no kandidātiem pārstāvēs Itālijas godu.

Kandidāti esot trīs, tostarp arī «mūsu» Roberto, kura konkurenti esot ļoti nopietni - talantu šova «X-factor Italy» uzvarētāji Marco Mengoni un Nathalie Giannitrapani.

Meloni kā kandidāts izvēlēts, jo jau divas reizes «Eirovīzijā» pārstāvējis Latviju (ar «Bonapartiem» un «Pirātiem»).

Raidījumā Roberto pasniegts kā Latvijas karstākais sekssimbols un īpaši populāra persona. Pārraidē redzami arī kadri no šova «Dejo ar zvaigzni», izrādes «Kailie brieži», konkursa «Eirovīzija» kā arī žurnālu vāku uzņēmumi, kuros redzams Roberto. 

Ieskats Marco Mengoni vokālajās spējās:

Ieskats Nathalie Giannitrapani vokālajās spējās:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu