Duļevskai «traumatisks» jaunā gada sākums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Jaunā gada sākums hokejista Rodrigo Laviņa sievai sācies «traumatiski», jo viņas vīrs spēles ar Maskavas «Dinamo» laikā lauzis kreiso roku, vēstī žurnāls «Kas jauns».

Duļevska dzīvesbiedru pavadījusi uz ārsta apskatēm un tagad daudzus ģimenes darbus, ko iepriekš veica Laviņš, viņai nākoties darīt pašai. Spēles laukumā Rodrigo varēs atgriezties tikai pēc sešām nedēļām, tomēr, par spīti tam, ka gads nav iesācies pozitīvās noskaņās, Duļevska nākotnē raugās optimistiski cerībā, ka turpmāk gads izvērtīsies labāks.

Vīra entuziasmu spēles laukumā Jana novērtē atzinīgi, uzsverot, ka ir vajadzīga liela pašaizliedzība, lai gultos ceļā hokeja ripai, kura lido ar ātrumu vismaz 110 kilometru stundā. Tāpat jārēķinās ar kritieniem, traumām un sāpēm – tas viss jau  no agras bērnības hokeja spēlētājos ieaudzina vīrišķību.

Intervijā žurnālam «Kas jauns» Duļevska  pie skeptiķiem vēršas ar vārdiem: «Un visiem tiem, kas spēj tikai izteikt kritiskas un nesaudzīgas piezīmes, es ieteiktu paraudzīties vispirms uz sevi no malas un uzdot sev dažus jautājumus. Kas es esmu? Vai es esmu perfekts savā darbā? Vai es nekad nekļūdos? Ko labu esmu izdarījis savas dzimtenes labā? »

Duļevska ir priecīga, ka pateicoties nenormētajam darba grafikam, viņai izdodas vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni.

Arī Laviņa dēls Martins Rodrigo, kļūstot par aizsardzības spēlētāju, seko tēva pēdās. Tomēr Jana norādījusi, ka par spīti dēla izteiktajai vēlmei vairāk laika pavadīt treniņos, viņa sekojot, lai jaunietim mācības būtu pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu