Režisora Mika Ozoliņa parādi jānomaksā tēvam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Mārim Ozoliņam esot jānomaksā dēla parāds aptuveni 150 000 latu vērtībā par dzīvokli Rīgā, ko dēls iegādājies reklāmas ietvaros, vēstī žurnāls «Kas jauns».

«Dēls lūdza galvot, un es darīju to, ko, manuprāt, darītu jebkurš normāls tēvs,» situāciju sarunā ar «Kas jauns» komentējis Māris Ozoliņš.

Ozoliņš uzskata, ka Latvijā ir novērojami tūkstošiem gadījumu, kas līdzīgi viņa piedzīvotajam, tāpēc šis notikums nebūtu īpaši jāizceļ uz pārējo fona.

Kredītsaistības Ozoliņš apzinās, vien piebilst, ka turpmāk būs jādzīvo nedaudz pieticīgāk. Patlaban kopā ar dzīvesbiedri Ievu viņš apsaimnieko pašu radītu adīšanas salonu Vecrīgā.

Par dēla šī brīža aktivitātēm Ozoliņš intevijā izteicies lakoniski: «Viņam ir ļoti labs scenārijs ar vēsturisku ievirzi, labs producents, un, ja dabūs to aktrisi, par kuru šobrīd sapņo, tad viss būs lieliski.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu