«bet bet» izsludina 20 gadu jubilejai veltītu koncertu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «bet bet», kura ir dibināta 1991. gada martā, atzīmēs 20 gadu pastāvēšanas jubileju sniedzot koncertu sēriju vairākās Latvijas pilsētās.

Šajā laikā grupa uzstājusies vairāk kā 600 pasākumos, ar dziesmu «Vakara vējā» uzvarējusi leģendārajā «Mikrofona aptaujā», 1992. gadā plūkusi laurus festivālā «Liepājas dzintars”, pārstāvējusi Latviju starptautiskos festivālos «Rock’ n’ Europe» Somijā, «Karlshamn Song Contest» Zviedrijā un «Sopot Song Contest» Polijā. Visu šo gadu laikā grupa piedzīvojusi tikai nebūtiskas sastāva maiņas un izdevusi 10 pieprasītus albumus, saņemot gan «Zelta disku», gan «Latvijas Mūzikas Ierakstu gada Balvu».

«bet bet» sastāvā nemainīgi muzicē dziedātājs un daudzu dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dzejnieks Guntars Račs, kā arī ģitārists Uģis Tirzītis. Kopš 2006. gada grupas basģitārists ir Andris Alviķis («Zvaigznīte», «Vecās mājas», «Liepājas brāļi» u.c).

Jubilejas koncertos skanēs grupas lielākie hiti un starp tiem arī tādi vecie «grāvēji» kā «Diena», «Kāpēc man nav sarkans Mercedess», «Vakara vējā», «Man vienalga viss», «Tur tālāk”, «Es tevi nemīlu», «Tu esi vējš» un daudzi citi. Pērnā gada nogalē nāca klajā jauna «bet bet» hitu izlase «20 labākās dziesmas», kura būs nopērkama arī koncertu norises vietās. Īsi pirms koncertturnejas sākuma grupa ir aicināta uzstāties «Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas» svinīgajā pasniegšanas ceremonijā, kas 22. februārī risināsies Latvijas Nacionālajā teātrī.

Jubilāri sola īpašu gaisotni it visos koncertos, bet īpaši 10. martā Rīgas Kongresu Namā, jo šī būs grupas nozīmīgākā uzstāšanās Rīgā pēdējo 17 gadu laikā.

Biļetes uz Rīgas koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu