Idelsons: Maskavas centrā situācija pēc terora aktiem ir mierīga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc notikušā terora akta Domodedovas starptautiskajā lidostā Maskavā situācija Krievijas galvaspilsētas centrā ir mierīga, aģentūrai LETA pastāstīja Maskavā strādājošais Krievijas komercbankas «M2M Private Bank» vadītājs Roberts Idelsons.

Viņš norādīja, ka pagaidām Maskavas centrā nekāda ārkārtēja vai darbadienas vakaram neierasta situācija nav vērojama, arī panika cilvēkos neesot jūtama.

«Centrā viss ir kā parasti,» sacīja Idelsons, piebilstot, ka Domodedovas lidosta atrodas vismaz 30 kilometru attālumā no Maskavas centra.

Idelsons gan atzina, ka šovakar Maskavas centrā sastopams nedaudz vairāk miliču, taču citas izmaiņas viņš nav novērojis.

LETA jau ziņoja, ka Maskavas Domodedovas lidostas starptautisko reisu termināļa bagāžas izsniegšanas zālē noticis sprādziens, kurā gājis bojā vismaz 31 cilvēks, bet 130 guvuši ievainojumus, atsaucoties uz Veselības aizsardzības ministrijas amatpersonu, ziņo aģentūra «Interfax».

Mediji un amatpersonas vēsta, ka sprādzienu, kas notika plkst.16.32 (plkst.15.32 pēc Latvijas laika), domājams, sarīkojis terorists-pašnāvnieks.

Vairāki starptautiskie reisi, kuriem Domodedovas lidostā vajadzēja ielidot tuvākās stundas laikā, aizkavēti.

Avots drošības dienestos aģentūrai «RIA Novosti» pavēstīja, ka lidosta ir pilna dūmiem, kas apgrūtina precīzu cietušo skaita noteikšanu.

Tikmēr citi aculiecinieki mikroblogu vietnē «Twitter» ziņo, ka ielidojošo pasažieru zona esot slēgta, bet pa lidostas skaļruņu sistēmu nekādi paskaidrojumi netiekot sniegti.

Tikmēr milicija uzsākusi Maskavas metro staciju un citu cilvēku pulcēšanās vietu pārbaudi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu