Mūrniece piedāvā Krievijai Latvijas Pretterorisma centra palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) izteikusi līdzjūtību Krievijas vēstniekam Latvijā Aleksandram Vešņakovam sakarā ar pirmdien Maskavas lidostā notikušo terora aktu. Vienlaikus ministre piedāvājusi Krievijas valdībai Latvijas Iekšlietu ministrijas Drošības policijas Pretterorisma centra ekspertu palīdzību.

Krievijas vēstnieks Latvijā sarunā ar Mūrnieci apliecinājis, ka par Latvijas Iekšlietu ministrijas palīdzības piedāvājumu informēs attiecīgos nozares ministrus Krievijā.

Pagājuša gada nogalē, Valsts prezidenta vizītes ietvaros iekšlietu ministre Maskavā vienojās par ciešāku sadarbību un parakstīja divus līgumus - Krievijas valdības un Latvijas valdības līgums par sadarbību cīņā pret noziedzību, it īpaši tās organizētajās formās, kā arī Latvijas valdības un Krievijas valdības vienošanos par sadarbību ārkārtējo situāciju novēršanas un likvidēšanas jomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu