Turlais: specdienesti no terora aktiem mūs nepasargās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/Leta

Nodrošināties pret traģēdiju, kāda pirmdien notika Maskavas Domodedovo lidostā, nav iespējams, intervijā radio «Baltkom 93,9» pauda bijušais Afganistānas kara dalībnieks, bijušais Latvijas Aizsardzības spēku komandieris Dainis Turlais, raksta portāls «Mixnews.lv».

«Ar līdzīgām situācijām esmu saskāries dažādās pasaules malās, turklāt ne reizi vien. Kā cilvēks, kas pieradis analizēt notikumus un cīnīties nevis ar sekām, bet iemesliem, varu teikt tikai to, ka līdzīgi agresijas akti, kad tiek prasītas cilvēku dzīvības, beigsies vien tad, kad cilvēki sāks dzīvot pēc kristiešu likumiem. Kamēr mūsu morāli nevadīs kristiešu likumi, mēs nebūsim pasargāti no līdzīgiem terora aktiem, jo tieši tur meklējama ļaunuma sakne. Un, lai kādus specdienestus mēs nedibinātu, lai cik naudas neieguldītu, tas mūs nepasargās,» uzskata Turlais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu