Visi traģēdijā mirušie atpazīti, bet izdzīvojušiem nepatīkami pārsteigumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Visi 34 sprādzienā Domodedovas lidostā bojāgājušie ir atpazīti, paziņoja atbildīgie dienesti Krievijā. Kopā bojā gājuši astoņi ārvalstu pilsoņi. Neatpazīts ir tikai terorists-pašnāvnieks. Oficiāli par viņu nekas nav zināms, vēstī Krievijas laikraksts «Moskovskij komsomoļec».

Šobrīd 116 terora aktā cietušie cilvēki ārstējas Maskavas slimnīcās.

Radinieki ir atpazinuši 34 cilvēku mirstīgās atliekas, savukārt Lielbritānijas pilsonis ir identificēts pēc atrastajiem dokumentiem.

Pats vecākais traģēdijas upuris ir 86 gadus vecais Nikolajs Orašku. Gan viņš, gan viņa meitas un mazmeitas vīri gāja bojā traģēdijā. Viņi bija ieradušies lidostā, lai sagaidītu viesi no Kanādas.

Paši jaunākie ir galvaspilsētas iedzīvotājs Kirils Baibuzs un Tadžikistānas pilsonis Murats Haknazarovs - viņi bija 23 gadus veci.

Vienu bojāgājušo atpazina pēc automašīnas atslēgām un mobila telefona. Bet somu ar dokumentiem un dzīvokļa atslēgām, kuras arī bija līdzi vīrietim, galu galā nemaz neatrada, stāstīja atraitne.

Tāpat Krieviju mediju rīcībā nonākusi informācija, ka kādam izdzīvojušam slimnīcā nozaga astoņus tūkstošus rubļu (131 lats).

«Mani un vēl kādu vīrieti atveda uz slimnīcu. Uzņemšanas nodaļā es brīdināju, ka jakas kabatā ir dokumenti un nauda,» sacīja izdzīvojušais, kurš esot brīdināts, ka viņu pārvedīs uz citu slimnīcu. «Pusnaktī mums pakaļ atbrauca mašīna, man atdeva mantas, taču kabatā trūka astoņi tūkstoši rubļu. Tas ir tāpat kā iztīrīt kabatas kaujas laukā ievainotajam,» sašutis ir vīrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu