Penelope Krusa laidusi pasaulē pirmdzimto

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Spāņu kinodīva Penelope Krusa pagājušajā nedēļā laidusi pasaulē dēlu, trešdien apstiprinājusi aktrises preses pārstāve.

Kā ziņots iepriekš, baumas par Krusas dzemdībām izplatījās pēc tam, kad viņas vīrs Havjērs Bardems, kas nominēts «Oskara» balvai kā labākais aktieris, nav atbildējis uz apsveikuma telefonzvaniem. Bulvārprese izteica minējumu, ka aktrise dzemdējusi otrdien, kad tika paziņotas ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas.

«Penelope un Havjērs sveica savā ģimenē savu pirmo dēlu pagājušajā nedēļā. Abiem vecākiem un bērniņam klājas labi,» vēsta Krusas preses pārstāves paziņojums.

Zēns ir Krusas pirmais bērns. Viņas pārstāve nenorādīja, kur aktrise dzemdējusi, taču Spānijas prese iepriekš ziņoja, ka bērniņš nācis pasaulē Losandželosā.

41 gadus vecais Bardems nominēts «Oskaram» par aktierspēli Alehandro Gonsalesa Injaritu filmā «Biutiful». 2008.gadā aktieris saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu kā labākais aktieris otrā plāna lomā brāļu Koenu filmā «No Country for Old Men».

36 gadus vecā Krusa saņēmusi «Oskaru» par aktierspēli Vudija Alena filmā «"Vicky Cristina Barcelona» («Vikija, Kristīna, Barselona»).

Pāris pazīst viens otru jau 20 gadus, taču baumo, ka viņu attiecības sākās filmas «Vicky Cristina Barcelona» («Vikija, Kristīna, Barselona») uzņemšanas laikā.

Aktieri apprecējās pagājušajā vasarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu