Danai Dombrovskai finansiālas grūtības liekot vērt ciet savu veikaliņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Stilistei Danai Dombrovskai esot radušās materiālas dabas problēmas, jo nepietiekamu līdzekļu dēļ ir nācies aizvērt savu vintage stila veikaliņu «Moodroom», vēsta  žurnāls «Kas Jauns».

Veikaliņu Dana atvērusi 2009. gada nogalē, jo, pārdomājot vairākus iespējamos biznesa variantus, nolēma realizēt ideju «celt gaismā» savu talantu piemeklēt unikālas, veclaicīgas lietas, kas nemaksā dārgi. Šis bijis viens no stilistes kvēlākajiem vaļaspriekiem, jo viņai ļoti patīkot process, kura ietvaros izdodas atrast kādu īpašu veclaicīgā stilā darinātu tērpu, somiņu vai citu aksesuāru.

Iegūtos lietas Dana bieži vien ar savu speciālistes redzējumu pārveidojusi tā, lai tērps kļūtu vēl unikālāks un izdotos sapost ikvienu veikaliņa apmeklētāju. Tomēr tagad šim biznesam esot jāpieliek punkts. Veikala telpas, kuras Dana līdz šim īrējusi, to īpašnieks nolēmis pārdot, savukārt, citu alternatīvu, kur turpināt «Moodroom» darbību, Dombrovskai neesot izdevies atrast, jo neizdevās atrast Rīgas centrā citas telpas par sev atbilstošu maksu. Dana atklājusi, ka veikals darbības laikā neesot pasliktinājis viņas materiālo stāvokli, taču arī nekādus vērā ņemamus ienākums neesot ienesis.

Lai spētu uzturēt sevi un dēlu, Kristoferu, Dana atsākusi piestrādāt par stilisti un priecājas, ka bērna tēvs, Andris Kivičs, viņiem palīdz ar finansiālajiem līdzekļiem, jo dzīvoklis, kurā abi mitinās, neesot no cenu ziņā draudzīgākajiem. «Ja jau viņš mums nepalīdzētu, būtu uz sociālo namu jāiet dzīvot, jo dzīvokļa īre nav no lētajām,» stāstījusi Dana «Kas Jauns».

Dana patlaban sākusi apsvērt domu par darbu ārzemēs: «Senāk neizpratu, kāpēc jābrauc prom no Latvijas, ja tepat var atrast darbiņus un nopelnīt iztiku. Tagad esmu domas mainījusi. Ja rastos iespēja, es aizbrauktu no Latvijas.«

«Pati neko īpaši neesmu meklējusi, bet, ja piedāvātu kādu darbiņu, noteikti aizbrauktu prom,» atklājusi Dombrovska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu