2011. gada lasītākie raksti. Lieckalniņa tikusi pie jaunas dzīvesvietas un lepna auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

TV dīva jau iepriekš atklājusi, ka kopā ar «Dinamo Rīga» kapteini mīt dzīvoklī ar skatu uz Daugavu, tomēr nenorādīja, kurā ēkā precīzi atrodas jaunā mājvieta. Arī par spīti tam, ka Lieckalniņa ar savu jauno spēkratu «BMW X6» nesen redzēta iebraucam «Centra nama» autostāvvietā, to, vai viņas jaunais dzīvoklis atrodas tieši šajā namā, sarunā ar «Privāto Dzīvi» viņa komentēt atteikusies.

Atskatoties uz 2011. gada notikumiem. 
 
Bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa un hokeja kluba «Dinamo Rīga» kapteinis Sandis Ozoliņš pārcēlušies no ekskluzīvas mājas Jūrmalā uz dzīvokli vienā no prestižākajām Rīgas ēkām, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve», piebilstot, ka Lieckalniņa nomainījusi arī savu auto.

Nekādu sīkāku informāciju par to, cik liels dzīvoklis ir pēc platības un, vai jaunie apartamenti ir nonākuši pāra īpašumā, vai arī tiek īrēti, viņa neesot atklājusi. Zīmīgi, ka Lieckalniņas jaunās automašīnas numurs lieliski norādot uz to, kura ir spēkrata īpašniece – to grezno iniciāļi AL, simbolizējot TV dīvas vārda pirmos burtus.

Pagājušā gada vasaras izskaņā Lieckalniņa ar Ozoliņu vēl dzīvojuši Jūrmalā, vienā no prestižajām mājām Kāpu ielā. Tobrīd viņi mitekli, kura īres vērtība, kā liecina īpašumu interneta vietnēs pieejamā informācija, bijusi 15 000 eiro mēnesī, izīrēja.

Gadījumā, ja ticis slēgts ilgtermiņa līgums, māju Kāpu ielā esot bijis iespējams noīrēt par sešiem tūkstošiem eiro mēnesī. Nav zināms, vai Lieckalniņa un Ozoliņš turpina īrēt arī savu līdzšinējo dzīvesvietu.

Savukārt, «Centra nama» dzīvokļu cenas svārstās sākot no 2300 eiro un beidzot ar 6880 eiro par kvadrātmetru. Par vismazāko summu, 143 000 eiro, iespējams iegādāties divistabu dzīvokli, bet visdārgāko cenu, 3 miljoniem eiro, piecu istabu apartamentus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu