Kate Hadsone televīzijas šovā demonstrē savas grūtnieces aprises

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Aktrise Keita Hadsone, BBC televīzijas šovā «The Graham Norton Show» pirmo reizi demonstrē savas arvien pieaugošās ķermeņa aprises, vēstī «dailymail.co.uk».

Keita Hadsone (31) kanāla BBC televīzijas pārraidē parādījās tērpusies kruzuļainā melnā topā un apspīlētos ādas svārkos, kuri pievērsa vēl lielāku uzmanību viņas īpašajam stāvoklim. Hadsone norādīja, ka ar prieku izbauda kā viņas ķermenis pamazām mainās un atzīst, ka tas ir tikai sākums.

Aktrise sacīja, ka abiem kopā ar mīļoto esot padomā vairāki vārdi, ko bērnam dot, bet tos viņa pagaidām neatklāšot. Hadsone žurnālistiem norādīja, kaut arī bērna dzimums vēl nav noteikts, viņas dēls Raiders, no iepriekšējās laulības, domā - gaidāma meitiņa.
 
Hadsone uzstāj, ka pagaidām nevēlas steigties ar došanos pie altāra. Tas nenozīmē, ka viņa nevēlas precēties vispār, taču pagaidām nevēlas izdarīt uz sevi spiedienu. Aktrise norāda, ka neesot arī izteiktas vajadzības apprecēties, jo vienreiz jau to esot izbaudījusi. Galvenais, ko aktrise vēlas – būt laimīga.

Pēc parādīšanās televīzijas šovā, Hadsone pievienojās savam draugam, Metjū Belamijam, mammai, aktrisei Goldijai Hounai (Goldie Hawn) un patēvam Kurtam Raselam, lai kopīgi dotos ieturēt vēlās vakariņas.

Žurnālam «Us Magazine» Havna nesen atklājusi, ka ir sajūsmā par to, ka meita ir stāvoklī un jau kādu laiku vēlējusies no jauna kļūt par vecmāmiņu.

Keita bija ieradusies Londonā, lai reprezentētu savu jauno filmu, romantisko komēdiju «A Little Bit Of Heaven», kuru kinoekrānos sāks demonstrēt no 4. februāra. Filmā viņa atveidos sievieti, kura uzzina, ka mirst no vēža, bet tad satiek savu mūža mīlestību .

Ar bērna tēvu, grupas «Muse» vokālistu Metjū Belamiju, aktrise draudzējas jau astoņus mēnešus, kopš pagājušā aprīļa, kad pāris iepazinās kādā no Kalifornijas festivāliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu