Koziols iegādāsies atlikušās «Dienas» akcijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edisj Pālens/Leta

AS «Diena» kontrolpaketes īpašnieks Viesturs Koziols plāno iegādāties atlikšos Roulendu ģimenei piederošos 47,84% AS «Diena» akciju, liecina paziņojums laikrakstā «Diena».

2010. gada augustā Koziols vienojās ar Roulendu ģimeni par 51% a/s «Diena» akciju iegādi, un jau tad vienošanās paredzēja turpināt sarunas arī par atlikušo 47,84% akciju iegādi.

Vienošanās ir panākta – šobrīd, ievērojot abu pušu biznesa intereses un balstoties uz abpusēji izdevīgiem biznesa nosacījumiem, abu pušu nominēti juristi gatavo dokumentus parakstīšanai. Pēc darījuma slēgšanas Koziolam piederošajam uzņēmumam a/s «Žurnāli un Diena» piederēs 98,84% a/s «Diena» kontrolpaketes.

«Esmu ļoti pateicīgs Roulendu ģimenei, ar kuru, jau iegādājoties 51% akciju, bija vienošanās turpināt sarunas arī par atlikušo akciju iegādi,» paziņojumā raksta Koziols. «Darbs turpināsies. Vēlamies attīstīt un pilnveidot katru uzņēmuma struktūru, lai nosargātu un paplašinātu savas tirgus pozīcijas. Esam paguvuši izveidot a/s «Diena» Reklāmas aģentūru. Tiek strādāts pie savas fotoaģentūras izveides. Tuvākajā laikā varēsiet pamanīt būtiskus uzlabojumus portālos – sākotnēji «Dienas Bizness» interneta portālā «db.lv», pēc tam arī portālā «Diena.lv». Tuvāko nedēļu laikā «Diena» būs pieejama arī planšetdatoru un iPhone lietotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu