Titavs: Mūrnieces rīcība saistībā ar Lužkovu sanāca kā vecā anekdotē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V), iekļaujot bijušo Maskavas mēru Juriju Lužkovu «melnajā sarakstā», iedragājusi investoru viedokli par Latviju, žurnālam «Otkritij Gorod» norādījis Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis, no partijas «Jaunais laiks» izslēgtais Dans Titavs.

Latvija devusi saviem nedaudzajiem potenciālajiem investoriem tik negatīvu signālu, ka viņi vēl ilgi ar līkumu ies apkārt mūsu valstij, brīdina Titavs.

«Esmu dziļi pārliecināts, ka likums par uzturēšanās atļauju izsniegšanu Latvijā tiem, kuri ieguldījuši līdzekļus vietējā nekustamajā īpašumā vai biznesā, pašreizējā tā veidā nerosina veikt tiešām izdevīgas un stabilas investīcijas mūsu ekonomikā,» akcentē Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis. «Pat ja mēs grozīsim likumu un padarīsim to izdevīgu Latvijas ekonomikai, tagad, pēc gadījuma ar Lužkovu, diez vai atradīsies daudz nopietnu investoru, kuri būs gatavi uz savas ādas pārbaudīt, vai iekšlietu ministre viņiem simpatizē vai ne.»

Ja Mūrniece izvirzījusi mērķi visus aizbaidīt, kāpēc Saeimai bija jāpieņem likums, kas paredz piešķirt ārvalstu investoriem uzturēšanās atļaujas, jautā Titavs.

«Taču, ja Mūrniece šādi gribēja atriebties politiskajiem oponentiem, kuri virzīja šo likumu, iznāca kā vecā anekdotē: izduršu sev aci, lai manai vīramātei vedekla būtu šķība,» norāda Titavs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu