Ziņo par nežēlību pret kaķēniem (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Aizvadītajā diennaktī Jelgavas Pašvaldības policijā (PP) reģistrēti 24 izsaukumi, informē PP priekšnieka palīdze sabiedrisko attiecību un juridiskajos jautājumos Sandra Reksce. Medicīniskajā atskurbtuvē ievietotas trīs personas.

Pirmdien pulksten 19.47 pašvaldības policisti izsaukti uz 6.līniju, kur koplietošanas tualetē iesviesti kaķēni. Izsaucēja kā uz iespējamo vainīgo norādīja uz kaimiņieni. No abām personām pieņemti paskaidrojumi un uz doto adresi izsaukta Valsts policija.

Dzērumā ieslēdzas dzīvoklī

Savukārt pulksten 22.14 likumsargi izsaukti uz Garozas ielu, kur kāds vīrietis, būdams alkohola un, iespējams, arī psihotropo vielu reibumā, no dzīvokļa izdzinis sievu un viņas bērnu, bet ieslēdzies dzīvoklī ar otru bērnu, kuram ir seši mēneši. No izsaucējas pieņemts rakstisks iesniegums, pēc kā VUGD darbinieki atvēra dzīvokļa logu, par ko sastādīts apskates protokols. Izsaucējas iereibušais vīrs nogādāts uz pārbaudi «Ģintermuižā», pēc kā ievietots Medicīniskajā atskurbtuvē ar atgriešanu Nepilngadīgo likumpārkāpumu prevencijas grupā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu