Grupa «Labvēlīgais Tips» izsludina nakts papildkoncertu Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šī gada 1.aprīlī pulksten 19.00 LOC Rožu zālē paredzētais grupas «Labvēlīgais Tips» jaunās programmas «KURVIS» koncertšovs ir izpārdots, īsti neuzsākot publicitātes kampaņu. 

Atsaucoties uz liepājnieku lielo ieinteresētību grupa izsludina jaunās programmas «KURVIS» nakts papildkoncertu, kas norisināsies LOC Rožu zālē 1.aprīlī pulksten 23.00. Grupa sola kārtīgu piektdienas nakts disko «Labvēlīgā Tipa» stilā.

Jaunās programmas zīmīgo nosaukumu «Kurvis» paši grupas dalībnieki pamato: «Kurvis jeb grozs ir latviešu identitātes neatņemama sastāvdaļa. Latvieša dzīves gājums sākas ar kurvi jeb šūpuli, un visu dzīvi tas pavada viņu savā ceļā – pirmais atraidījums no meitenes, kartupeļu talka rudenī, sēņu laiks, kukuļu kurvis, lielveikalu invāzija, iztikas minimuma grozs, groziņvakars kultūras namā...».

Jāpiemin, ka grupas «Labvēlīgais Tips» koncerti raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu - tā, lai publika nebūtu vīlusies. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt. Nakts papildkoncertam grupa gatavo arī īpašus piektdienas nakts disko pārsteigumus.  

Biļešu tirdzniecība uz nakts papildkoncertu 1.aprīlī pulksten 23.00 LOC Rožu zālē tiek izsludināta no šodienas. Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un «bilesuparadize.lv», kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā, Latvijas 1.rokkafejnīcā un Rimi Ostmala teātra kasē. Biļešu cena sākot no 5 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu