Foto: Edijs Pālens/LETA

Štutgartes prokuratūra, kas sadarbojas ar Latvijas varas iestādēm «Daimler» kukuļdošanas lietā, nepazīst abas šajā lietā Latvijā aizturētās personas - Leonardu Teni un Raimondu Krastiņu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Štutgartes prokuratūras preses dienesta pārstāve, prokurore Klaudija Krauta.

«Abas personas Tenis un Krastiņš Štutgartes prokuratūrai nav zināmas,» e-pastā raksta Krauta. Tā bija prokuratūras vienīgā atbilde uz «Nozare.lv» e-pasta lūgumu, kāda ir vācu iestādes rīcībā esošā informācija par Teni un Krastiņu, kā arī jebkura cita informācija no «Daimler» lietas, kas skar iespējamo autobusu ražotāja kukuļdošanu Latvijā.

Jau ziņots, ka Tenis aizturēts 12.februāra vakarā Daugavpilī. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja izmeklētāji bija aizturējuši arī kādu privātpersonu, Zviedrijas latvieti Krastiņu, taču Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa 13.februārī atteica KNAB lūgumu viņu apcietināt. Tagad Krastiņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

50 gadus vecais daugavpilietis Tenis savulaik bijis bijušā Rīgas mēra Gundara Bojāra padomnieks transporta jautājumos un SIA «Rīgas satiksme» padomes priekšsēdētāja vietnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp