«Nāves tirgonim» Butam jauna aizstāvības stratēģija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Par «nāves tirgoni» dēvētais Viktors Buts, kurš šobrīd atrodas ASV cietumā, nepiekrīt savas aizstāvības stratēģijai, kuru viņam piedāvā ASV advokāts. Buts plāno atteikties no viņa pakalpojumiem un noalgot privātu juristu komandu.

Par to Krievijas mediju «RIA Novosti» informēja «nāves tirgoņa» sieva Alla Buta.

«Viktors nepiekrīt viņa aizstāvības stratēģijai. Advokāte Sabrina Šrofa uzskata, ka Butam būtu jāsadarbojas ar apsūdzības pusi, nevis jāmēģina pierādīt, ka viņš nav vainīgs. Bet Viktors grib pierādīt savu taisnību,» sacīja viņa dzīvesbiedre.

Šrofa Butam tika piešķirta kā bezmaksas advokāte. Savukārt Buts pagājušajā nedēļā ar iesniegumu vērsās pie tiesneša, lūdzot veikt izmaiņas tiesas procesa grafikā, jo viņš vēlās uzsākt privāto advokātu meklēšanu.

«Mums būs jāmeklē cilvēki, no kuriem būs atkarīgs mūsu liktenis. Mēs vēlamies atrast profesionālus cilvēkus, kuru viedoklis sakrīt ar mūsējo. Tāpat ir svarīgs arī finansiālā puse. Ir vajadzīgs laiks, lai pārskaitītu naudu no Maskavas,» apgalvo Buta sieva.

Viņa norādīja, ka Buta advokātu komanda būs izveidota līdz marta sākumam. Tajā darbosies vairāki advokāti, kā arī eksperti gan Ņujorkā, gan arī Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu