Vējonis: premjeram nevajadzētu steigties ar Mūrnieces demisijas pieņemšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Premjeram Valdim Dombrovskim (V) nevajadzētu steigties ar iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (V) iesniegtās demisijas pieņemšanu, uzskata Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Raimonds Vējonis.

Par to aģentūru LETA informēja Vējoņa padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Maija Pētermane.

ZZS valdes priekšsēdētājs uzskata, ka ministrei ir jādod laiks, lai sakārtotu sistēmu, kurā ir sāktas dažādas būtiskas reformas, kas ir jāīsteno.

«Ministrei ir jāļauj strādāt un īstenot iecerētās reformas. Nevar jau arī būt tā, ka ministrs zina katru cilvēku, kurš strādā viņa pārvaldītajā sistēmā. Ministrei ir jādot laiks iesāktās lietas pabeigt līdz galam,» Vējoņa viedokli pauda Pētermane.

Kā ziņots, Mūrniece vakar premjeram iesniegusi demisijas rakstu. Ministre darba pienākumus plāno pārtraukt pildīt no 28.februāra.

Patlaban iekšlietu ministre atrodoties atvaļinājumā ārpus Latvijas.

Dombrovskis pašlaik nekādus lēmumus par iekšlietu ministres demisijas iesniegumu nepieņems, jo vēlas klātienē ar viņu šo jautājumu pārrunāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu