Velšs bažīgs par iesākto darbu turpināšanu pēc Mūrnieces demisijas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijas priekšnieks Artis Velšs uzskata, ka jebkura iekšlietu ministra maiņa var ietekmēt darba procesu, jo katram ministram ir savs viedoklis par iekšlietām un policijas attīstību.

Velšs piektdien žurnālistiem teica, ka iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces («Vienotība») lēmumu demisionēt kopumā nevēloties komentēt, jo tas ir viņas lēmums. Taču kā iestādes vadītājs Velšs piekrīt, ka jebkura ministra maiņa var izraisīt zināmus «darba procesa ietekmējumus», jo katram ministram ir savs viedoklis par konkrētiem jautājumiem.

«Pašlaik policijā mēs bijām sākuši virzību uz sistēmas sakārtošanu, iespējamo funkciju pārskatīšanu, atalgojuma fonda sistēmas maiņu, un protams, ka šāda ministra maiņa var izmainīt kaut kādus stratēģiskos kursus un tas, protams, ir negatīvi no tāda viedokļa, ka mainās šīs amatpersonas,» viņš uzsvēra.

Jau ziņots, ka premjers Mūrnieces demisiju vēl nav pieņēmis. Ar Mūrnieci viņš varētu tikties pirmdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu