Aculieciniece: vīrieti kinoteātrī sašāva meitas acu priekšā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: m4tik, CC licence

«Joprojām esmu šokā un man dreb rokas. Tas, ko šovakar redzēju, parasti notiek filmās, bet te manā acu priekšā. Nespēju vēl to visu aptvert, par kādas aculiecinieces sajūtām pēc pieredzētā kinoteātrī «Forum Cinemas» vēstī portāls «Kasjauns.lv».

Sieviete satraukti atsauc atmiņā pēkšņo traģēdiju: «Tā kā bija pirmā brīvdiena, kopā ar draugiem biju aizgājusi uz šī brīža kases grāvēju «Melnais gulbis». Filma jau gāja uz beigām un sāka rādīt titrus. Vēl sēdēju ar draugiem un lasīju aktieru, režisoru un producentu vārdus, kas veidojuši filmu, kad zālē atskanēja aptuveni trīs pistoles šāvieni. Pāris rindas pirms manas sēdvietas zemē nogāzās vīrietis. Savukārt viņam pretī stāvēja kāds vīrietis, kurš biksēs iebāza pistoli un izņēma no kabatas telefonu. Zālē bija sastindzis klusums, ne mazākās skaņas.»

Vīrietis ar pistoli pats esot sazvanījis «ātros» un teicis, ka vajadzīga palīdzība, jo ir sašauts cilvēks. Kāds cits blakussēdētājs tobrīd esot šāvēju nogāzis gar zemi un saliecis viņa rokas aiz muguras.

«Apgāztais vīrietis sāka mazliet pretoties, bet viņam neizdevās atbrīvoties, jo atsteidzās apsardze un atņēma vīrietim ieroci, kā arī uzlika roku dzelžus. Apkārtējie runāja, ka tā ir «Glock» pistole,» portālam sacījusi aculieciniece.

Viņa norādīja: «Man ir neliela pieredze medicīnā, tāpēc devos palīgā sašautajam vīrietim. Mēģinājām saprast, kur trāpījušas lodes. Viena lode bija ietriekusies tieši krūškurvī un izgājusi cauri mugurai, jo asinis tecēja no muguras. Pa to laiku sašauto vīrieti kāds sāka elpināt. Taustīju vīrietim pulsu un mēģināju viņam salikt zem galvas jakas, lai viņa galva atrastos augstāk un viņš neaizrītos ar asinīm. Taču pagāja minūte, kad sajutu, ka vīrietim apstājies pulss un viņš vairs neelpo, iepliķēju viņu pa seju, runājos ar sašauto vīrieti, lai viņš turas un elpo, kad klāt bija arī «ātrie».»

Sašautais vīrietis uz filmu nebija atnācis viens, viņam bijusi līdzi arī meita, kura zvanījusi saviem tuviniekiem un stāstīja, ka tētis ir sašauts.

līdz traģēdijai noveda konflikts popkorna ēšanas dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu