Velšs: popkorna graušana nav bijis vienīgais iemesls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien «Kino Citadele» nogalinātais vīrietis ir nošauts ar četriem šāvieniem un popkorna ēšana nav bijis vienīgais iemesls, pirmdien sarunā Latvijas Radio atzina Valsts policijas šefs Artis Velšs.

«To protams noskaidros izmeklēšanas procesā. Jāanalizē subjektīvās puses. Skaidrs, tā ir bijusi slepkavība, jo izdarīti četri mērķtiecīgi šāvieni. Šobrīd ir ierosināts kriminālprocess un notiek izmeklēšana,» norādīja Velšs.

Jautāts, vai tiešām iemesls slepkavībai bijis strīds par pārāk skaļu popkorna graušanu, Velšs norādīja, ka, viņaprāt, iemesls nevarētu būt «tik prasts».

«Šobrīd ir zināms, ka nošautā vai cietušā uzvedība bijusi robežojusies ar likumpārkāpumu. Viņš esot skaļi komentējis filmā notiekošo un jau filmas laikā bija saņēmis brīdinājumu no šāvēja.  Noziedznieks brīdināja, ka tā nevajadzētu darīt. Popkorna ēšana, kā tas ir izskanējis medijos, tomēr nav bijis vienīgais iemesls,» skaidroja Valsts policijas šefs.

Tāpat viņš atzina, ka sākotnējā informācija liecina: nav bijis nekāds pamats šim vīrietim ieroci nedot vai atņemt nēsāšanas atļauju.

vīrietis nošauts meitas acu priekšā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu