Kailija Minoga atklāj turneju ar satriecošu šovu Dānijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Koncertaģentūra «FBI» informē, ka pagājušo sestdien, 19. februārī, pasaulslavenā dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue) sniegusi pirmo koncertu jaunās «Aphrodite – Les Folies» tūres ietvaros. Rīgā mūziķes uzstāšanās norisināsies jau šo piektdien, 25. februārī, «Arēnā Rīga» un pēdējās koncerta biļetes vēl ir nopērkamas.

Jaunajai turnejai «Aphrodite – Les Folies» starts tika dots Dānijas pilsētā Herningā. «Šovs pārspēja visas manas pārdrošākās cerības! Sarežģītais darbs, ko iegulda gan tehniskais personāls, gan visa šova trupa, ir neaptverams. Esmu pārliecināta, ka «Aphrodite – Les Folies koncerti būs iespaidīgākie, kādi līdz šim redzēti un šoreiz saviem faniem esmu gatava piedāvāt vēl vairāk pozitīvu emociju, spožuma un glamūra!», iespaidos dalās dziedātāja.

Prese pēc koncerta slavē dziedātājas fenomenālo uzstāšanos: «Kad Kailija pirmo reizi parādījās uz skatuves milzīgā, noslēgtā zelta gliemežvākā, kas uzpeldēja no «jūras dzīlēm», klātesošie uzreiz tika savaldzināti, aizrauti un nokļuva citā pasaulē. Šova laikā redzējām neiedomājamu daudzumu ūdens strūklaku, lidojošus eņģeļus, kaujas ratus un pat baseina ballīti!»

Šova noslēgumā vairāk nekā 10 000 cilvēku ar ovācijām kājās stāvot pateicās Kailijai par neaizmirstamo koncertu.

Pirmajā turnejas koncertā Kailija Minoga izpildīja dziesmas gan no jaunākā albuma «Aphrodite», gan savas spožās karjeras slavenākos hitus – kā, piemēram, «Spinning Around», «On A Night Like This», «Can’t Get You out of My Head», «Slow» un «I Believe in You».

Kopā turnejas ietvaros, kas ilgs sešus mēnešus, dziedāja izbraukās Eiropu no viena gala līdz otram, lai pēc tam dotos uz Japānu, Kanādu, ASV, Meksiku, Jaunzēlandi, Austrāliju un Āziju.

Jaunā šova ideja un risinājums radīts piedaloties pašai mūziķei un viņas ilggadējam radošajam kolēģim Viljamam Beikeram (William Baker). Sirds veida formas skatuvē tiek izmantoti 1 miljons kustīgu objektu un svarīgu lomu Kailijas jaunajā šovā ieņem ūdens atrakcijas, kas pārvērš dziedātājas uzstāšanos par īstu ūdens izrādi. Ūdens šovu koncertā nodrošinās tie paši dizaineri, kas izveidojuši iespaidīgos ūdens priekšnesumus “Bellagio” viesnīcā Lasvegasā un Volta Disneja atrakciju parkā Kalifornijā.

  • Biļetes uz Kailijas Minogas šovu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un interneta lapā «ticketpro.lv». Stāvbiļetes cena ir Ls 28. Vēl pieejamas arī sēdvietas, kas maksā sākot no Ls 28.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu