«Radio SWH» ēterā un video tiešraidē «Gada balvas» pirmatskaņojumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neiztrūkstoša «Mūzikas ierakstu Gada balvas» koncertšova sastāvdaļa ir vairāki pirmatskaņojumi – pagātnē šo tradīciju ievērojuši visdažādākie mākslinieki no «Prāta vētras» līdz «Astro’n’out». Izņēmums nebūs arī šis gads. Taču šoreiz dziesmas, kas no skatuves pirmo reizi skanēs svinīgajā 22. februārī Nacionālajā teātrī notiekošajā ceremonijā, iepriekš būs iespējams dzirdēt ekskluzīvā «Radio SWH» pārraidē.

Pirmdien, 21. februārī «Radio SWH» dīdžeja Normunda Rutuļa programmas laikā no plkst. 13.00 līdz 14.00 izskanēs četri Gada balvas koncertšova pirmatskaņojumi. Dzirdēsim Ivo Fomina topošā albuma dziesmu «Viņam nav laika», «Z-Scars» un Samantas Tīnas duetu «Maskas», Aijas Andrejevas pavisam svaigo «Mēs» un Nikolaja Puzikova dziedāto «Viens un tas pats». Atbildīgajā brīdī radio studijā klāt būs arī Andris Kivičs, Aija Andrejeva un Nikolajs Puzikovs. 

Pirmatskaņojumu video tiešraide «radioswh.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu