Tiek pārdots Pīta Dohertija zīmējums, kas zīmēts ar paša asinīm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu rokera Pīta Dohertija zīmējums ar paša asinīm, kuru viņš uzdāvināja kādam fanam, nonācis pārdošanā par 25 000 sterliņu mārciņu (20 900 latiem).

Kompānijas «Paul Fraser Collectibles» piedāvātā 32x32 collas lielā glezna tika uzgleznota kādam mūziķa fanam Elisteram, kurš griezās pie Dohertija pēc 2010.gada koncerta Viganā, lūdzot palīdzēt nopelnīt naudu.

Dohertijs atbildēja, ka var viņam uzdāvināt zīmējumu ar savām asinīm un 20 sterliņu mārciņas (16,72 latus), un pierakstīja vīrieša adresi.

Nauda gan tā arī pie vīrieša nenonāca, taču nedēļu vēlāk viņš pa pastu saņēma Dohertija pašportretu ar parakstu «Elisteram, ar mīlestību Pīters».

Uzņēmuma «Paul Fraser Collectibles» pārstāvis atklāja, ka šīs gleznas augstā cena atbilst citiem mākslas darbiem, kas tapuši ar mūziķa asinīm. 2006.gadā 15 mūziķa gleznas tika pārdotas par aptuveni 500 000 sterliņu mārciņu (418 000 latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu