Premjers pieņem Mūrnieces demisiju, bet amatā viņa vēl paliks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) pirmdien pieņēma iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (V) demisiju, tomēr Mūrniece vēl paliks amatā vairākus mēnešus - līdz 6.jūnijam, lai pabeigtu iesāktos darbus.

Kā ziņots, Mūrniece pagājušajā nedēļā premjeram iesniedza demisijas rakstu. Ministre darba pienākumus bija plānojusi pārtraukt pildīt no 28.februāra.

Mūrniece iepriekš telefonsarunā ar premjeru vēlmi atkāpties no ieņemamā amata pamatojusi ar savu politisko atbildību.

Kā ziņots, demisijas rakstu iesniegusī iekšlietu ministre ar šo soli aicina «katru Latvijas iedzīvotāju padomāt par savu atbildību, sniegt padomus, palīdzēt, domāt līdzi un darboties līdzi, nevis tikai aktīvi kritizēt».

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Iekšlietu ministrijas (IeM) preses pārstāve Gunta Skrebele, Mūrniece uzskata, ka divu gadu laikā kopš atrašanās iekšlietu ministres amatā viņa ir bijusi spiesta pieņemt un īstenot gadiem atliktus lēmumus, turklāt IeM arī tā saucamajos treknajos gados ir bijusi visnabadzīgākā ministrija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu