Laikraksts: nav izslēgts, ka kinoteātrī izpildīta pasūtījuma slepkavība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pēc aculiecinieku sacītā, arī pēc šaušanas kinoteātrī Nikolajs Zikovs uzvedies aukstasinīgi un mierīgi, nemēģinot bēgt. Vīrieša uzvedība norāda, ka viņš, iespējams, kinoteātrī nav atradies nejauši. Nav izslēgts, ka viņš izpildījis pasūtījuma slepkavību, raksta «Neatklarīgā».

Par labu šai versijai liecinot fakts, ka nogalinātais Aigars Egle bija augsta ranga finansists. Viņš strādāja par «Citadeles bankas» Aktīvu un pasīvu pārvaldības nodaļas vadītāju un Resursu pārvaldības daļas vadītāja vietnieku. Zikova raidītie četri šāvieni sirds rajonā neatstāja nekādas iespējas Eglem izdzīvot.

Bijušais Valsts policijas šefs Juris Rekšņa šo versiju neuzskata par ticamu. Pēc viņa domām, cilvēki kļuvuši nervozi un problēmas izpauž arī sociālajās jomās. «Šis ir gadījums, kad cilvēku nospieda dzīve un neizturēja nervi. Tas jau nav nekas unikāls. Kas aizvakar notika Ņujorkā, tas nākamajā dienā ir Berlīnē un Rīgā,» saka Rekšņa.

Savukārt, kāda slepkavības aculieciniece «Neatkarīgajai» pastāsta, ka nogalinātais uzvedies nekorekti, aizskāris Zikova draudzeni, un tas bijis patiesais konflikta cēlonis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu