Avīze: Tenim piederošo viesnīcu Austrijā apmeklē pazīstamas personas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Neatkarīgi no Leonarda Teņa aizturēšanas un apcietināšanas peripetijām viņam daļēji piederošajā Austrijas kalnu kūrorta viesnīcā «Simaders» bizness nav traucēts, piektdien raksta «Neatkarīgā».

Uzņēmums Tenim piederot kopā vēl vienu kādreizējo Gundara Bojāra padomnieku Armandu Zeihmani. Trešais viesnīcas līdzīpašnieks esot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) aizturētais, bet tiesas neapcietinātais Zviedrijas pilsonis Raimonds Krastiņš.

Šo viesnīcu pēdējā laikā iecienījušas bijušās amatpersonas, kas Daimler notikumu laikā ieņēma krēslus gan Rīgas domē, gan citās institūcijās. Tā, piemēram, pēc laikraksta rīcībā esošas neoficiālas informācijas, pirms dažām nedēļām tur manīts bijušais domes Attīstības departamenta direktors, domes amatpersonu lietā apsūdzētais Vilnis Štrams. Viņš redzēts kopā ar bijušo privatizācijas šefu Jāni Nagli.

Štrams ar advokātu starpniecību laikrakstam pavēstījis, ka izbraucis uz Austriju pilnīgi legāli ar tiesas dotu atļauju un brauciena mērķis esot tikai atpūta kopā ar ģimeni. Ar Nagli viņu vienojot senas draudzības saites, un abu kopīgais brauciens neesot pirmais.

Avoti gan vēstīja arī par Štrama kontaktiem ar Zeihmani, tomēr Štrams noliedz , ka šāda tikšanās Austrijā notikusi, tādējādi noraidot kaut kādu konsultācijas varbūtību starp bijušajām amatpersonām.

Minētās personas nav vienīgās, kuras pēdējā laikā redzētas Austrijas kūrorta tuvumā, kas, iespējams, tiešām skaidrojams ar tā lielo popularitāti Latvijas slēpot gribētāju vidū, atzīmē laikraksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu