Čārlija Šīna izteikumu dēļ pārtrauc uzņemt seriālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Čārlija Šīna nerimstošās uzdzīves un neseno izteikumu dēļ producenti uz veselu sezonu atcēluši seriāla «Two and a Half Men» («Divarpus vīri») uzņemšanu.

Televīzijas tīkls CBS un kinokompānija «Warner Brothers» izplatīja paziņojumu par seriāla filmēšanas pārtraukšanu pēc tam, kad aktieris radio intervijā aizskarošus vārdus veltīja seriāla veidotājam Čakam Lorijam, apvainojot viņu nespējā darīt savu darbu. «Haims Levins - jā tas ir Čaka īstais vārds - kļūdaini noturējis šo rokzvaigzni par savu iespēju izkļūt sveikā no nelāgas situācijas. Bet paklau, es apkaunoju viņu viņa bērnu un un visas pasaules priekšā, izārstējoties tādā ātrumā, kādu viņa neattīstītais prāts nevar aptvert. Haim, gandrīz desmit gadus es bez piepūles un maģiski pārvērtu tavas skārdenes tīrā zeltā. Un pretī es saņemu to, ka šis šarlatāns nolemj nedarīt savu darbu - rakstīt,» paziņoja Šīns.

Pēc intervijas, kurā aktieris nosauca Loriju arī par klaunu un mēslu, CBS un «Warner Brothers» nekavējās ar komentāriem. «Čārlija Šīna izteikumu, uzvedības un stāvokļa dēļ CBS un «Warner Bros.» televīzija nolēmusi pārtraukt seriāla «Two and a Half Men» uzņemšanu uz visu atlikušo sezonu,» vēsta paziņojums.

Pēc CBS un «Warner Bros.» paziņojuma Šīns nosauca Loriju par «mazu perversu tārpu». «Es vēlu viņam tikai un vienīgi sāpes viņa muļķīgajos ceļojumos, jo sevišķi, ja viņš iegriezīsies manā cīņas būrī. Skaidrs, esmu pieveicis šo slieku ar saviem vārdiem - iedomājieties, ko es izdarīt ar savām dūrēm.«

Kā ziņots iepriekš, februāra sākumā 45 gadus vecais aktieris iestājās rehabilitācijas klīnikā pēc tam, kad bija nonācis slimnīcā, ciešot no spēcīgām sāpēm vēderā, kuras, iespējams, izraisīja narkotiku un alkohola pārmērīga lietošana. Slavenību dzīvei veltītā vietne «TMZ.com» rakstīja, ka ātrā medicīniskā palīdzība uz aktiera mājām tika izsaukta pēc skaļas ballītes, kurā piedalījās piecas sievietes, kuru vidū bija arī kāda porno zvaigzne. Kāds viesis ziņu vietnei atklājis, ka uz Šīna mājām tika piegādāts «koferis, kas bija pilns ar kokaīnu».

Oktobrī Šīns nokļuva preses uzmanības lokā kāda neskaidra incidenta sakarā. 26.oktobrī Ņujorkas policija saņēma sūdzību par kādu viesnīcas iemītnieka agresīvu uzvedību un, ierodoties notikuma vietā, atrada tur Šīnu ar kādu sievieti. Šīns tika hospitalizēts, un viņa pārstāvji apgalvoja, ka aktierim bijusi kāda alerģiska reakcija uz zālēm. Nekādas apsūdzības viņam netika izvirzītas, taču sieviete apgalvoja, ka kinozvaigzne spēcīgā reibumā sācis ārdīties un metis ar dažādiem priekšmetiem, tāpēc viņa ieslēgusies vannas istabā un pa telefonu izsauca palīdzību.

Nedēļu pēc atgadījuma aktieris iesniedza Losandželosas tiesā šķiršanās pieteikumu no viņa sievas Brūkas Milleres, pieprasīja kopīgu aizbildniecību pār bērniem un lūdza tiesu nepiešķirt Millerei alimentus.

Jau deviņdesmitajos gados Šīnam ir bijušas vairākas saķeršanās ar likumu, tostarp lietās, kas saistītas ar narkotikām, vardarbību ģimenē un prostitūciju.

Pirms pāris nedēļām pa telefonu sniegtajā intervijā Šīns pasmējās par savām problēmām, sakot, ka viņa līgumā ar televīzijas kompāniju nav iekļauts punkts par labu uzvedību. «Jā, blā, blā, blā. Es neesmu to lasījis, taču es nedomāju, ka tajā ir ietverts punkts «ļauj mums pilnībā dominēt un iejaukties tavā personīgajā dzīvē»,» pavēstīja Šīns.

Tāpat viņš pauda uzskatu, ka kreks (kokaīna paveids) ir slikts, bet ne visiem. «Es teicu, turieties pa gabalu no kreka, un es vēl joprojām uzskatu, ka tas ir labs padoms, izņemot, ja jūs spējat ar to tikt galā sabiedrībā. Ja jūs spējat ar to tikt galā sabiedrībā, tad dariet to, taču maz cilvēku to spēj,» sacīja aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu