Šķēle un Bojārs tikušies ar čečenu uzņēmēju Abdulmuslimovu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ekspremjers, tagadējais Saeimas deputāts Andris Šķēle (PLL) un bijušais Rīgas mērs, tagadējais uzņēmējs Gundars Bojārs (LPP/LC) šonedēļ tikušies ar čečenu izcelsmes uzņēmēju Bislanu Abdulmuslimovu, šodien vēsta TV3 raidījums «Nekā personīga».

Par to, ka bijusi šāda tikšanās aģentūrai LETA apstiprināja apvienības «Par labu Latviju» (PLL) Saeimas frakcijas konsultants Arno Pjatkins, kurš sacīja, ka tikšanos rosinājis Abdulmuslimovs, lai pārrunātu iespējas ieviest vienotu Baltijas tirdzniecības marku. Šķēle uz tikšanos aicināts kā ievērojama eksportētāja - «Valmieras piena» - pārstāvis.

Abdulmuslimovs intervijā raidījumam stāstīja, ka par sadarbību ar Šķēli ir cerīgs, taču pats Šķēle neesot, jo viņaprāt «Valmieras piens» var iztikt bez Abdulmuslimova un Baltijas markas.

«Latvijā ir divi zīmoli, ko mēģina attīstīt pārtikas preču eksportam. Par, cik esmu bijis saistīts ar pārtikas nozari, vēl pirms kļūt par deputātu biju «Valmieras piena» padomes loceklis, tika aģitēts par vienas preču markas prioritātēm. «Valmieras piens» eksportē pats, neizmantojot neviena pakalpojumus,» intervijā raidījumam sacīja Šķēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu