Pētersonei un Godmanim būs bērns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Pirms kāda laika oficiāli tikusi šķirta ekspremjera Ivara Godmaņa un Ramonas Godmanes laulība. Godmanis (59) nu var pavadīt savu jauno dzīvesbiedri Ilzi Pētersoni (35) kā oficiāli brīvs vīrietis. Un tas nav vienīgais viņu attiecību jaunais statuss, jo Ilze Pētersone esot pirmdzimtā gaidībās, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Jā, apstiprinu, gaidu pirmdzimto,» «PDz» atklājusi Pētersone, «Ko es varu vēl pateikt? Protams, ka abi ar Ivaru esam laimīgi.» Par bērniņa dzimumu gan vēl esot pāragri runāt.

«Mūsu attiecībās ir sācies jauns posms,» šo faktu komentējis Godmanis. Kamēr Ilzei šis būs pirmdzimtais, Ivaram, laulībā ar Ramonu Godmani, dzimuši 3 bērni, kas nu jau sasnieguši pilngadību.

Pirms kāda laika kādā intervijā Ilze, stāstot par savu ģimeni, sacīja, ka viņas māsa Maija (3bērnu māmiņa) esot tā, kas mammai arī par viņu kompensējusi mazbērnus. «Mamma man teic, ka es tikai solu... Tas ir viens no punktiem, kas man ir jāizpilda,» toreiz atklāja Ilze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu