Skolas laika paziņas par Zikovu izsakās ne pārāk glaimojoši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par slepkavību kinoteātrī apcietinātais jurists Nikolajs Zikovs, kā jau iepriekš ziņots, mācījās Rīgas 46.vidusskolā Vecmīlgrāvī. Zikova tuvinieki un paziņas bijuši šokā par notikušo, jo viņš nebija nedz agresīvs, nedz nesavaldīgs, tomēr kādas skolasbiedrenes stāstītais nav tik glaimojošs, vēstī žurnāls «Kas jauns».

Bijusī skolas audzēkne, kura mācījās ar Zikovu paralēlās klasēs, atcerējās, ka «viņš mācījās ļoti labi un, šķiet, tas arī viņam bija pats svarīgākais».

Skolas audzēkne pastāstīja, ka Zikovs bija «kompleksu mākts, viņu izaudzināja mamma ar vecmāmiņu, turklāt mamma šķita ļoti valdonīga un pārņemta ar dēlu. Mana reakcija uz notikušo, protams, ir šoks. Lai gan man sāk likties, ka viņam tas viss patīk, ka beidzot viņš ir notikumu centrā. Par to, ka viņš visu noliegs, biju pārliecināta par 100 procentiem.»

Cita šīs skolas absolvente, vaicāta par Zikovu, norādīja: «Ne ar ko ievērojams, parasts zubrītājs...»

Savukārt tie, kam izdevās Zikovu sastapt pēc skolas, atminās, ka viņu varēja saniknot pat greizs skatiens uz viņa pusi.

«Es reiz satiku trenažieru zālē: lai arī viņš īsti nepumpējās, bet uzvedās dīvaini - kā kas, uzreiz iekarsa, ar nerviem viņam acīmredzami nebija kārtībā,» stāstījis cits Zikova skolas laika paziņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu