Nellija Furtado atsakās no Kadafi samaksātā miljona

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kanādiešu dziedātāja Nellija Furtado paziņojusi, ka ziedos vienu miljonu ASV dolāru (511 000 latu), ko viņa saņēmusi, Itālijā uzstājoties Lībijas diktatora Muamara Kadafi ģimenes priekšā, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

«2007.gadā es saņēmu vienu miljonu dolāru no Kadafi klana par 45 minūšu uzstāšanos. Tas bija šovs viesiem kādā Itālijas viesnīcā,» viņa atklāja tviterī. «Es grasos ziedot šo miljonu.»

Pagaidām nav zināms, kam Furtado nolēmusi ziedot, jo reportieriem nav izdevies sazināties ar dziedātājas pārstāvi.

Kā ziņots, Lībiju pāršalkuši pret valdošo režīmu vērsti protesti, kuros dzīvību zaudējuši vairāki simti cilvēku. ASV prezidents Baraks Obama aicinājis Kadafi «aiziet tagad» un ir pasludinājis, ka Lībijas līderis zaudējis tiesības valdīt pēc uzbrukumiem savas valsts iedzīvotājiem, lai apspiestu tautas sacelšanos. Francijas prezidents Nikolā Sarkozī piektdien paziņoja, ka «Kadafi ir jāaiziet», un brīdināja par «izmeklēšanu un sankcijām» saistībā ar asiņainajām represijām pret protestētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu