Sandra Buloka: Šķiršanās padarījusi mani par labāku cilvēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu kinozvaigzne Sandra Buloka atzinusi, ka šķiršanās no viņas bijušā vīra Džeses Džeimsa padarījusi viņu daudz pacietīgāku un piekāpīgāku.

Bulokas privātā dzīve uzskrēja uz sēkļa pagājušajā gadā īsi pēc ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas, kur viņa saņēma «Oskaru» kā labākā aktrise pirmā plāna lomā. Pāris dienas pēc apbalvošanas viņa uzzināja par Džeimsa sānsoļiem un aizgāja no mājām.

Tomēr pēc gada Buloka atzīst, ka sāpīgā pieredze ļāvusi viņai izaugt. «Tas mani padarīja par labāku cilvēku. Es esmu daudz pacietīgāka un piekāpīgāka. Es patiešām novērtēju šo brīdi manā dzīvē,» pēc šā gada ceremonijas atzina aktrise.

Vēl pirms laulības izjukšanas Buloka adoptēja pāris mēnešus vecu afroamerikāņu zēnu Luisu Bardo un tagad atzīst, ka noguruma dēļ tikko spēj atcerēties pagājušā gada ceremoniju. «Pagājušajā reizē es biju gulējusi tikai kādas divas stundas un neko neatceros. Es neatceros pilnīgi neko.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu