Masaļskis un «Jugra» gandrīz paveic varoņdarbu Magņitogorskā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

KHL Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas piektajā spēlē šodien Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» viesos ar 3:4 papildlaikā zaudēja Magņitogorskas «Metallurg».

Tādejādi rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām kļuvis 3-2 Magņitogorskas komandas labā, bet sestais mačs risināsies piektdien Hantimansijskā.

Masaļskis jau pēc nospēlētām astoņām ar pusi minūtēm stājās vārtos Mihaila Birjukova vietā, kurš bija ielaidis divus vārtus. Jau pēc minūtes tika pārspēts arī Masaļskis un rezultāts kļuva jau 0:3. Tomēr turpinājumā Aleksejs Pepeļajevs, Kirils Petrovs un Filips Metļuks spēja panākt izlīdzinājumu un pirms trešā perioda tablo vēstīja par neizšķirtu 3:3.

Trešjā periodā vārti netika gūti, bet papildlaika 7. minūtē «Metallurg» komandai izdevās gūt uzvaras vārtus, kad precīzs metiens padevās Gļebam Kļimenko.

Atgādinām, ka Masaļskis piedalījās arī sērijas otrajā un trešajā mačā, kad tika izcīnītas uzvaras ar 3:1 un 4:3, kā arī ceturtajā spēlē, kad nācās piedzīvot zaudējumu ar 1:2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu