Šo piektdien sākas «Labvēlīgā Tipa» pavasara koncertsērija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šo piektdien ar konceru Ādažos, Ādažu kultūras centrā plkst. 19.00, sākas grupas «Labvēlīgais Tips» ikgadējā pavasara koncertsērija pa dažādiem Latvijas novadiem. Jau ziņots, ka «Labvēlīgais Tips» šogad viesosies Ādažos, Līvānos, Ventspilī, Jelgavā, Madonā un Liepājā.

Trīs nedēļu laikā «Labvēlīgais Tips» apmeklēs sešus novadus un sniegs septiņus koncertus. Neilgi pēc koncerttūres izziņošanas Liepājas koncerts tika izpārdots, tādēļ grupa nolēma tajā pašā dienā liepājniekiem par prieku rīkot nakts papildkoncertu «Labvēlīgais Tipa» disko stilā. Došanās pavasara koncertizbraukumos nu jau ir kļuvusi par grupas neatņemamu gadskārtēju notikumu un to ar prieku gaida gan paši mūziķi, gan klausītāji.

Koncertsērijas ietvaros «Labvēlīgais Tips» atrādīts sava pēdējā lielkoncerta programmu «Kurvis», kas plašākai auditorijai jau tika izrādīta uz skatuves Rīgas Kongresu namā pērnā gada rudenī, kā arī tika iekļauta tāda paša nosaukuma grupas jaunākajā albumā.

Pēc koncertiem to apmeklētājiem būs iespēja tikties ar grupas dalībniekiem, kuri labprāt atstās savus autogrāfus uz kompaktdiskiem un ļausies sevi iemūžināt fotogrāfijās.

«Labvēlīgais Tipa» koncerti raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu - tā, lai publika nebūtu vīlusies. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt.

«Labvēlīgais Tips» ar jauno koncertprogrammu «Kurvis» viesosies:

  • 11. martā - Ādažu Kultūras centrā, sākums plkst. 19:00  IZPĀRDOTS
  • 12. martā  - Līvānu Kultūras centrā, sākums plkst. 18:00
  • 19.martā - Teātra namā «Jūras vārti» (Ventspils), sākums plkst. 17:00
  • 26. martā - Jelgavas Kultūras namā, sākums plkst. 19:00
  • 27. martā - Madonas Kultūras namā, sākums plkst. 15:00
  • 1. aprīlī - Liepājas OC Rožu zālē, sākums plkst. 19:00 IZPĀRDOTS
  • Papildkoncerts! 1. aprīlī - Liepājas OC Rožu zālē, sākums plkst. 23:00

Biļešu tirdzniecība uz pavasara koncertiem turpinās «Biļešu Paradīze» kasēs un «bilesuparadize.lv», to cena no Ls 5.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu