Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Biskvīta torte ar biezpiena krēmu un persikiem

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: CC Licence

Nepieciešams

4 olas
4 ēdamkarotes cukura
3 ēdamkarotes miltu
1 ēdamkarote kartupeļu cietes
500 g biezpiena
700 g persiku kompota
100 g cukura
3 ēdamkarotes želatīna
200 g saldā krējuma
1 tējkarote vaniļas cukura
kanēlis+ 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana:

Karstā ūdens peldē olas puto ar 4 ēdamkarotēm cukura. Kad masa saputota, pieliek miltus un kartupeļu cieti, samaisa. Mīklu liek formā ar noņemamu malu, formu izklāj ar cepampapīru, cep 200 grādos, līdz biskvīts gatavs (pārbauda ar kociņu).
Gatavu biskvītu atdzesē.

Biezpienu izberž caur sietu. Saldo krējumu saputo ar liek cukuru un vaniļas cukuru. Persikus notecina uz sieta. Kompota sulu pieliek biezpienam. Želatīnu aplej ar ūdeni, uzbriedina, izkausē karstā ūdens peldē, pieliek biezpienam. Biezpienā iecilā putoto krējumu.

Uz biskvīta liek persikus, pārlej ar biezpiena masu, pārkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu (var rotāt ar persikiem), liek aukstumā sacietēt. Pirms pasniegšanas izņem no formas.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu