Sandra Buloka un virkne citu Holivudas slavenību ziedojuši līdzekļus Japānai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

ASV Kinoakadēmijas «Oskara» balvas ieguvēja, aktrise Sandra Buloka pievienojusies virknei Holivudas slavenību, kas sniegušas atbalstu katastrofu satricinātajai Japānai.

Sarkanā Krusta organizācija paziņojusi, ka godalgotā aktrise ir ziedojusi vienu miljonu ASV dolāru (504 000 latu), kas paredzēti postošās zemestrīces un tās izraisītā cunami upuriem.
Japānas iedzīvotājiem sniegt savu palīdzību apsolījušas arī citas slavenības un Holivudas kinostudijas.

Skandāliem apvītais Čārlijs Šīns Sarkanā Krusta organizācijai ziedos vienu dolāru no katras pārdotās biļetes uz gaidāmajiem šoviem «Charlie Sheen LIVE: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option» («Čārlijs Šīns: Mana trakojošā patiesības torpēda/ Sakāve nav variants»).

Savukārt ekscentriskā popzvaigzne Lady Gaga ar mērķi palīdzēt Japānai izveidoja īpašas aproces, kuru tirdzniecība nieka 48 stundu laikā ienesa jau 250 000 ASV dolāru (126 000 latu).
Dziedātāja Keitija Perija Sarkanajam Krustam ziedos visus ienākumus, kuri tiks iegūti, pārdodot luminiscējošos kociņus viņas koncertos.

Šīs nedēļas sākumā kinokompānija «Walt Disney Co.» Amerikas Sarkanajam Krustam ziedoja 2,5 miljonus ASV dolāru (1,26 miljonus latu), kā arī paziņoja, ka papildinās savu darbinieku saziedotos līdzekļus, lai summa sasniegtu vienu miljonu ASV dolāru (504 000 latu).

Savukārt kinostudija «Warner Bros» Sarkanā Krusta darbībai Japānā apsolījusi ziedot visus ienākumus, kas tiks gūti no kinolentes «Hereafter» DVD un «Blu-ray» disku tirdzniecības.
Bulokas ziedojums ir viens no lielākajiem, kādu sniegusi viena persona.

Amerikas Sarkanais Krusts, kurš šonedēļ paziņoja, ka sākotnējais pabalsts Japānas Sarkanajam Krustam ir 10 miljoni ASV dolāru (5,04 miljoni latu), atklāja, ka ir neizsakāmi pateicīgs Bulokai un viņas ģimenei par sniegto palīdzību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu