Jaunieši prognozē «Musiqq» iekļūšanu «Eirovīzijas» fināla desmitniekā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kā ziņots, 14.maijā norisināsies aktīvi aprunātais un gaidītais Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls Diseldorfā. Savas prognozes par šī gada Eirovīzijas rezultātiem jau izteikuši pasaules ietekmīgākie bukmeikeru biroji, citu Eiropas valstu pārstāvji un fani. Bet ko par šo konkursu un un mūsu valsts pārstāvju grupas «Musiqq» izredzēm saka Latvijas jaunieši?

Kā zināms, pēdējos 2 gadus Latvijas pārstāvjiem ne sevišķi labi veicies ar iekļūšanu Eirovīzijas starptautsikajā finālā. Tas neizdevās ne Intaram Busuli 2009. gadā, ne Aishai 2010. gadā. Aptaujājot Latvijas vidusskolēnus, prognozes liecina par pozitīvām pārmaiņām šajā gadā. 80% jauniešu prognozē grupas «Musiqq» pārliecinošu iekļūšanu starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija finālā.

Lielākā daļa jauniešu - 63% - uzskata, ka «Musiqq» šā gada Eirovīzijas finālā iekļūs labāko dziesmu desmitniekā. Visstabilākās izredzes grupai ir ieņemt 7. - 10. vietu, tā uzskata 43% no šiem jauniešiem. 35% jauniešu prognozē «Musiqq» iekļūšanu 4. - 6. vietā. Savukārt piektdaļa saka, ka Latvija šogad ieņems kādu no godalgotajā pirmajām trīs vietām.

Atlikusī trešdaļa jauniešu uzskata, ka «Musiqq», kā Latvijas pārstāvjiem ierasts, ieņems kādu no otrā desmitnieka vietām.

Aptauja tika veikta projekta Jauno profesionāļu skola 2011 ietvaros, kad jaunieši nodarbību laikā diskutēja par tēmu «Šovbiznesa aizkulises: Eirovīzija». Aptaujā piedalījās 500 Jauno profesionāļu skolas dalībnieki - jaunieši vidusskolas vecumā. Jauno profesionāļu skolu organizē studenti no Biznesa augstskolas Turība. Tās mērķis ir palīdzēt jauniešiem izvēlēties īsto profesiju, augstskolu un sekmēt viņu iesaistīšanos biznesa vidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu