Zatleru satrauc, ka skandāli KNAB turpinās jau ievērojamu laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts prezidents Valdis Zatlers trešdien pēc tikšanās ar premjeru Valdi Dombrovski (V) atzina, ka viņu uztrauc ieilgušais konflikts starp Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāju un viņa pakļautībā esošajiem darbiniekiem.

«Visvairāk mani satrauc tas, ka šī nenoteiktība un, piedodiet, arī skandāli KNAB turpinās jau ievērojamu laiku. Katrā vizītē, katrā auditorijā, kas man šajā gadā ir bijušas diezgan daudz, cilvēki uzdod jautājumu – kad reiz tas beigsies?» atzina prezidents.

Runājot par otrdien klajā nākušo informāciju, ka biroja šefs Normunds Vilnītis, iespējams, licis neatļauti noklausīties politiķu telefonsarunas, prezidents atbildēja, ka šī informācija jāpārbauda prokuratūrai un «jāsniedz skaidra atbilde».

«Bet mums [valstij] ir jācīnās ar korupciju. Es varu atkārtot to simtām, tūkstoš un miljons reižu, jo tādā veidā mēs palielināsim savu konkurētspēju un veicināsim arī savas valsts labklājību,» sacīja Zatlers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu