Solncevas grupējuma iespējamais līderis: Strīķes slepkavību neesmu pasūtījis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par Krievijas Solncevas noziedzīgā grupējuma līderi uzskatītais uzņēmējs Sergejs Mihailovs apgalvojumus Latvijas presē, ka viņš it kā pasūtījis Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes slepkavību, uzskata par «murgiem», raksta «Neatkarīgā».

«Nekad neesmu viņu saticis, viņu nepazīstu. Notikumus, par kuriem raksta prese, uzskatu par murgainiem,» intervijā «Neatkarīgajai» apgalvo Mihailovs.

«Ir pilnīgi nepareizi mani dēvēt par Solncevas grupējuma līderi. Šveices tiesa konstatēja, ka nav tāda Solncevas grupējuma un nav tāda līdera. Tas nozīmē, ka dēvēt mani par Solncevas grupējuma līderi ir pretlikumīgi! Tas viss ir nepatiesība no sākta gala, taču tā joprojām tiek izplatīta,» stāsta Mihailovs.

Mihailovs pieļauj, ka «ir kaut kādi spēki, kuri devuši impulsu minētajām publikācijām.»

«Viņi nevēlas, lai man dotu atļauju iebraukšanai Latvijā. Kāds baidās no konkurences biznesā, kāds par kaut ko ir sabijies. Par mani taču tik daudz ir sarakstīts un sastāstītas visādas teikas un šausmu stāsti. Es ne par ko nebrīnos,» tā Mihailovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu