«Ko redzu - to dziedu» tīne kļuvusi par interneta sensāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pēkšņi milzīgu popularitāti iegūstoši tīņu dziedātāji, šķiet, drīz kļūs par ikdienu. Džastina Bībera pēdās iet Rebeka Bleka ar dziesmu «Friday». Viņas dziesmas video skatījumu skaits «YouTube» vietnē aug ļoti ātros tempos. Kā arī šīs dziesma kāpj pa «iTunes» topa kāpnēm.

Tomēr tik pat ātri, cik ātri aug viņas fanu loks, aug arī viņas «nīdēju» skaits. Tā kā Rebekas dziesmas vārdi diezgan primitīvi ataino meitenes ceļu uz skolu un tam sekojošo sajūsmu par tuvojošos piektdienas vakara ballīti, tie ir ļoti pateicīgi dažādu parodiju veidotājiem. Tāpat par šo dziesmu atrodami tādi nevisai galimojoši komantāri kā: «Acīmredzot briesmīgais ir jaunais lieliskais», «Tā ir visu laiku sliktākā dziesma», «Pat nedzirdīgie cilvēki sūdzas». Atliek tikai cerēt, ka meitene būs gana stipra, lai izturētu tā jau problemātisko pubertātes vecumu ar bonusā nākušo slavas un neslavas nastu.

Protams, ka meitenes kvēlākais sapnis ir iedziedāt duetu ar Džastinu Bīberu. Tā kā šāds «interneta hitu» savienojums varētu ienest krietnu naudas summu, gan jau ka ilgi nebūs jāgaida.

Dziesmas oriģinālais video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu