<i>Lady Gaga</i>: Rebeka Bleka ir ģēnijs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pasākumā «[s:37709]», kas otrdien norisinājās Kalifornijā, ekscentriskā dziedātāja Lady Gaga izteica atbalstu 13 gadus vecajai amerikāņu dziedātājai Rebekai Blekai, kuras dziesma «Friday» tikusi nosaukta par sliktāko jebkad ierakstīto skaņdarbu.

«Es domāju, ka tas ir fantastiski. Es saku, ka Rebeka Bleka ir ģēnijs un ikviens, kas apgalvo, ka viņa ir banāla, ir pamuļķis,» sacīja Lady Gaga, gan piebilstot, ka viņa nav redzējusi skaņdarba videoklipu. Bleku nedēļas nogalē aizstāvēja arī britu mūzikas producents Saimons Kauels.

Bleka sacīja, ka par savu dziesmu, kura video failu koplietošanas vietnē aplūkota vairāk nekā 33 miljonus reižu, viņa tikusi nepārtraukti apsmieta.

Dziesma tika ierakstīta Losandželosas ierakstu studijā «Ark Music Factory», un viņas māte par šo iespēju kompānijai samaksāja 2000 ASV dolāru (992 latu).

Interneta vietne «Billboard.biz» ir aprēķinājusi, ka Blekas ieņēmumi par dziesmas pārdošanu interneta veikalā «iTunes» un tās straumēšanu video koplietošanas vietnē «YouTube» sastāda aptuveni 27 000 ASV dolāru (13 392 latu) nedēļā.

«Ko redzu - to dziedu» tīne kļuvusi par interneta sensāciju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu