Jauni datumi Gustavo koncertprogrammai «Pilsētas portāls»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Informējam, ka «Pilsētas portāls» kinoteātrī «Rīga» būs atvērts ne tikai 13. un 14. aprīlī, bet arī nedēļas nogalē. Proti, Gustavo kopā ar pavadošo sastāvu uzstāsies arī ceturtdien un piektdien – 15. un 16. aprīlī. Ieeja pasākumā no 19.30, koncerta sākums 20.00.

Koncerta norises vieta, kino «Rīga», ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Katram no zālē sēdošajiem ir atšķirīgs pasaules redzējums, ienākumi, mērķi, taču tiklīdz zālē izdziest gaisma, mēs visi dodamies kopīgā ceļojumā pa filmas uzburtajām ainām. «Pilsētas portāls» pēc formas nedaudz atgādinās kino un baudīt to varēs sēdus.

Pretstatā klasiskajam hiphopam fonā skanēs liegana mūzika, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs ļoti minimāla. Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos neizpildīja, jo tā formāta pasākumiem tās bija pārāk mierīgas.

Dziesmas no albumiem «Beidzot», «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā» un «Trešā elpa» komponista Romāna Faļkenšteina aranžijā izpildīs: 

DJ – DJ Monsta
Ģitāra – Mārcis Auziņš
Daiļvokāli «Limonāde» – Iluta Valtere – Grauda, Ieva Katkovska, Kristīne Tkačuka
Perkusijas – Matīss Akuraters
Taustiņi – Uģis Krišjānis
Kontrabass – Ginta Garūta
Stīgu kvartets – Rasa Kumsāre, Māra Botmane, Madara Gaile, Guna Jegorova
Klarnete – Jānis Tretjuks
Vibrofons – Ernests Mediņš

No rītdienas Gustavo sociālajos tīklos būs pieejams video par pavadošo sastāvu.

internetā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu